Magnesium bij hoog cholesterol

MAGNESIUM BIJ HOOG CHOLESTEROL

Verhoogde cholesterol- en vetwaarden

Cholesterol is verdeeld in goede (HDL) en slechte (LDL) cholesterol. Bij een hoog gehalte slechte cholesterol kunnen er hart- en vaatziekten ontstaan. De goede cholesterol probeert in het lichaam de slechte cholesterol onschadelijk te maken. Veel mensen denken dat een hoog cholesterol komt door voeding. Dit is echter slechts 10%. De overige 90% wordt door het lichaam zelf geproduceerd.

Een verhoogde cholesterol komt niet alleen door bepaalde voeding. Stress, toxische belasting en infectiehaarden in het lichaam spelen ook een rol. Bij stress komt het stresshormool cortisol vrij. De cholesterol zorgt voor het vervoer van cortisol in het lichaam waardoor het in grotere hoeveelheden wordt aangemaakt.

Magnesium verlaagd de slechte cholesterol-spiegel. Een arts kan middelen voorschijven zoals lovastatine of pravastatine om de cholesterol te verlagen, maar het nadeel is dat deze middelen zorgen voor verschillende bijwerkingen. Bij voldoende magnesium regelt het lichaam de cholesterol-spiegel zelf op geheel natuurlijke wijze.

Gebruik en tips

Om de cholesterol-spiegel op peil te houden kan magnesium een goede oplossing zijn. Magnesium kan dagelijks gebruikt worden door bijvoorbeeld magnesium olie twee maal daags op de armen of benen te smeren. Een magnesium (voet)bad kan bij een verhoogd cholesterol zorgen voor extra magnesium in het lichaam.

Er zijn verschillende magnesium producten die er voor zorgen dat uw cholesterol-spiegel verlaagd. Wij adviseren u gebruik te maken van de producten die het beste bij u passen.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Permsal magnesium Magnesium olie, helpt in de strijd tegen Corona

Magnesium olie

Voor totale ontspanning van de spieren of plaatselijke behandeling. Magnesium olie dankt zijn naam aan de olieachtige structuur, ondanks dat het niet echt een olie is. Het is een verzadigde zoutoplossing in de meest geconcentreerde vorm mogelijk. Elke spray of druppel bevat ongeveer 10 milligram pure magnesium chloride. De olie is volledig puur, zonder toevoegingen. Rechtstreeks uit de Nederlandse bron.

€ 12,45

Bestelnu

 

Magnesium kristallen

Magnesium kristallen worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. Permsal magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium, waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.

€ 10,45

Bestelnu