Magnesium bij huidaandoeningen

Huidaandoeningen

Mensen met een droge huid hebben veel baat bij het gebruik van magnesium, maar ook bij psoriasis zorgt magnesium er voor dat de huidcelen normaliseren waardoor de symptomen worden verzacht. Ook bij infecties zoals eczeem, acne of andere ontstekingen zorgt magnesium voor rust in de huid. De jeuk wordt verzacht en de huid gehydrateerd.

Bij het gebruik van magnesium worden de witte bloedlichaampjes aangespoord waardoor de vorming van ziektekiemen wordt tegengehouden.

Gebruik en tips

Gebruik magnesium op de huid om klachten te verminderen. Een ligbad kan voor mensen met neurodermitis, psoriasis en eczeem veel betekenen. Lokaal kan er magnesium gel of olie ingewreven worden om klachten te verminderen zoals bij acne en bacteriële infecties.

Magnesium zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Het is daarnaast ook ontstekingsremmend en werkt desinfecterend. Wij raden u aan te kijken naar welke klachten u heeft en te kijken welke producten het beste bij u passen.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Permsal magnesium Magnesium gel

Magnesium gel

Permsal magnesium gel is geschikt voor vele doeleinden. Het is zacht voor de huid en smeert gemakkelijk uit, waardoor het uitermate is geschikt voor massages. Denk hierbij aan fitness massage bij sportactiviteiten. Maar ook ontspanningsmassages, lichaamspakkingen, sauna en infrarood toepassingen.

€ 18,95

Bestelnu
Permsal magnesium Magnesium kristallen, helpt in de stijd tegen Corona

Magnesium kristallen

Magnesium kristallen worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. Permsal magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium, waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.

€ 10,45

Bestelnu