Magnesium bij osteoporose

Osteoporose

Botontkalking komt vooral op latere leeftijd voor. Het geeft op zichzelf geen klachten, maar het risico om botten te breken is hoger. Lichaamsbeweging is belangrijk om het beenderstelsel stabiel en stevig te houden. Ook calcium en vitamine D zijn belangrijk voor de bot sterkte. Calcium heeft magnesium nodig voor het opnemen in de botten. Calcium wordt over het algemeen voldoende ingenomen gezien het in dagelijkse ingrediënten zit. Het is aan te raden om extra magnesium te nemen zodat calcium in de botten wordt opgenomen.

Gebruik en tips

Gezien osteoporose op oudere leeftijd voorkomt is het aan te raden om magnesium op te nemen via de huid om het maag-darm-kanaal zo min mogelijk te belasten. Magnesium voor osteoporose kan dagelijks gebruikt worden door de pijnlijke gewrichten in te wrijven. Een magnesium voet- of ligbad kan ook een optie zijn om magnesium uitwendig toe te dienen.

Wij adviseren om magnesium gel of olie te gebruiken en deze in te wrijven op de pijnlijke gewrichten. Hierdoor zorgt u voor voldoende magnesium in uw lichaam en wordt het maag-darm-kanaal zo min mogelijk belast.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Permsal magnesium Magnesium gel

Magnesium gel

Permsal magnesium gel is geschikt voor vele doeleinden. Het is zacht voor de huid en smeert gemakkelijk uit, waardoor het uitermate is geschikt voor massages. Denk hierbij aan fitness massage bij sportactiviteiten. Maar ook ontspanningsmassages, lichaamspakkingen, sauna en infrarood toepassingen.

€ 18,95

Bestelnu
Permsal magnesium Magnesium olie, helpt in de strijd tegen Corona

Magnesium olie

Voor totale ontspanning van de spieren of plaatselijke behandeling. Magnesium olie dankt zijn naam aan de olieachtige structuur, ondanks dat het niet echt een olie is. Het is een verzadigde zoutoplossing in de meest geconcentreerde vorm mogelijk. Elke spray of druppel bevat ongeveer 10 milligram pure magnesium chloride. De olie is volledig puur, zonder toevoegingen. Rechtstreeks uit de Nederlandse bron.

€ 12,45

Bestelnu