Magnesium bij restless-legs syndroom

Restless-legs syndroom

Het restless-legs-syndroom is erg vervelend. Op het moment dat men rust pakt, komen de klachten van het restless-legs-syndroom opzetten. Dit leidt tot slaapstoornissen en zorgt voor een voortdurend moe en afgepeigerd gevoel. De precieze oorzaak van het restless-legs-syndroom is onbekend, maar het kan wel met behulp van magnesium worden verminderd. De ontspannende werking zorgt voor rust in de spieren.

Gebruik en tips

Een massage met magnesium helpt de klachten te verminderen. Gebruik een gel of olie en masseer vervolgens de plek met kruisende bewegingen in. Laat de magnesium vervolgens 20 minuten intrekken.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Permsal magnesium Magnesium olie, helpt in de strijd tegen Corona

Magnesium olie

Voor totale ontspanning van de spieren of plaatselijke behandeling. Magnesium olie dankt zijn naam aan de olieachtige structuur, ondanks dat het niet echt een olie is. Het is een verzadigde zoutoplossing in de meest geconcentreerde vorm mogelijk. Elke spray of druppel bevat ongeveer 10 milligram pure magnesium chloride. De olie is volledig puur, zonder toevoegingen. Rechtstreeks uit de Nederlandse bron.

€ 12,45

Bestelnu
Permsal magnesium Magnesium kristallen, helpt in de stijd tegen Corona

Magnesium kristallen

Magnesium kristallen worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. Permsal magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium, waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.

€ 10,45

Bestelnu