Magnesium bij stemmingswisselingen en depressie

Stemmingswisselingen en depressie

Stemmingswisselingen en depressieve gevoelens zijn erg vervelend. Mensen voelen zich lusteloos, leeg en hebben concentratieproblemen. Antidepressiva wordt voornamelijk gebruikt om van deze klachten af te komen. Echter brengen deze medicijnen bijwerkingen met zich mee. Wetenschappers hebben onderzocht dat magnesiumgebrek medeverantwoordelijk is voor stemmingswisselingen en depressie.

Magnesium spoort het gelukshormoon serotonine aan waardoor de klachten op een makkelijke manier kunnen worden bestreden.

Gebruik en tips

Magnesium kan dagelijks gebruikt worden tegen stemmingswisselingen en depressie. Armen/schouders en benen kunnen tweemaal daags in worden gewreven met een magnesium gel of olie. Voor meer ontspanning kan een magnesium (voet)bad een optie zijn.

Wij adviseren u magnesium te gebruiken bij een depressie of stemmingswisselingen. Magnesium spoort serotonine aan wat zorgt voor een beter humeur. Magnesium gel is een fijn product om dagelijks te gebruiken.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Permsal magnesium Magnesium kristallen, helpt in de stijd tegen Corona

Magnesium kristallen

Magnesium kristallen worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium, waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.

€ 10,45

Bestelnu
Permsal magnesium Magnesium gel

Magnesium gel

Permsal magnesium gel is geschikt voor vele doeleinden. Het is zacht voor de huid en smeert gemakkelijk uit, waardoor het uitermate is geschikt voor massages. Denk hierbij aan fitness massage bij sportactiviteiten maar ook ontspanningsmassages, lichaamspakkingen, sauna en infrarood toepassingen.

€ 18,95

Bestelnu