Magnesium kristallen

Magnesium kristallen

Magnesium kristallen of ook wel magnesium vlokken genoemd

dankt zijn naam aan de kristallen textuur.

Magnesium wordt ook wel ‘de vonk van het leven’, het ‘anti-stress mineraal’ en het ‘wondermineraal’ genoemd.

Wat zijn de voordelen van de magnesiun kristallen

Dat is niet zo gek, elk orgaan in ons lichaam, en dan met name het hart, de spieren en de nieren, hebben namelijk het mineraal magnesium nodig. Magnesium is zelfs een belangrijke levensbehoefte die de mens nodig heeft, na zuurstof en water.

Ontdek wat magnesium kristallen en of magnesium vlokken voor je kan betekenen wanneer het via de huid transdermaal door wordt opgenomen.

Magnesium kristallen hebben de kracht om de ideale verhouding op cel niveau terug te brengen,

wanneer magnesium via de huid in de cellen terecht komt drukt het magnesium molecuul het teveel aan bijvoorbeeld calcium naar buiten zodat de balans tussen magnesium en calcium hersteld kan worden.

 

Hoe kan ik magnesium kristallen gebruiken?

Magnesium kristallen worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium (47%), waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.

  • Effectieve magnesium opname via de voeten
  • Afvalstoffen worden op een natuurlijke manier via de voeten afgevoerd
  • Pure magnesiumchloride (hoge concentratie van 47%)
  • Opperste ontspanning voor spieren, brein en zenuwstelsel
  • Effectief voor klachten als: spierspanning en -krampen, stress, burn-out, slaapstoornissen, huidproblemen (eczeem en psoriasis) en (chronisch) reumatische klachten.
  • Ideaal in gebruik voor jonge kinderen en baby’s
  • 4kg + 1kg is goed voor 8 ligbaden of 32 voetenbaden
  • 2kg + 500 gr is goed voor 4 ligbaden of 16 voetenbaden

Voor als je een slechte slaper bent.

Neem regelmatig een voeten bad met magnesium kristallen en of vlokken voor het slapen gaan.

Een voeten bad met magnesiumchloride of magnesiumsulfaat ontspant je spieren, waardoor je meer ontspannen ligt en makkelijker in slaap zult vallen.

Neem 125 gram magnesium kristallen  of ander merk zolang er maar 31% magnesiumchloride in zit op 3 liter warm water. Dan minimaal 20 minuten met je voeten erin blijven zitten.

Je kunt ook magnesiumsulfaat nemen (Epsom zout), dan neem je 50 gram op 3 liter warm water. Ik geef zelf de voorkeur aan de chloride vorm omdat je lichaam alle vormen van magnesium omzet naar de chloride vorm en zo hoeft je lichaam minder hard te werken.

Magnesium kristallen alternatieven

Ben je genoeg geïnformeerd over magnesium kristallen.

Hieronder plaats ik een lijst met andere magnesium producten: