magnesium sport gel

Magnesium sport gel

Magnesium sport gel wat is het en wat kan je er mee

Magnesium sport gel is een pure magnesium chloride met een concentratie van 31 procent

verrijkt met etherische rozemarijn olie

Magnesium sport gel

 Magnesium sport gel met de geur van Rozemarijn werkt binnen 5 à 10 min. En kan desgewenst weer afgespoeld worden onder de douche na de inwerk periode van vijf a 10 minuten.

Magnesium sport gel
Geeft binnen enkele minuten verlichting tegen spierpijn, kramp en stijve spieren. De magnesium sportgel zorgt voor een snelle opname van magnesium via de huid, die rechtstreeks naar de cellen gaat om de spieren op een natuurlijke manier te ontspannen. De gel is verrijkt met natuurlijke gommen en etherische rozemarijnolie, waardoor de sportgel heerlijk ruikt en beter smeerbaar is voor een langere periode.

Magnesium sport gel

Magnesium sport gel massage bevordert de opname van het mineraal. Breng de gel ruim aan en masseer tot de gel is opgenomen (10 à 15 min.), eventueel extra aanbrengen indien gewenst. Na de behandeling het lichaam afnemen met een vochtige doek.

Bij toepassing op grote delen van het lichaam kan een warm tintelend gevoel optreden. Dit komt door de verwijding van de bloedvaten. Het kan geen kwaad. Pas wel op voor open wondjes, dit geeft een onaangenaam bijtend gevoel.

Magnesium sport gel

Ook voor mensen met artrose, reumatische klachten en fibromyalgie hiervoor is de sportgel ideaal. Het zorgt voor verlichting. Breng de magnesium sportgel aan op de pijnlijke plek, neem de en binnen enkele minuten zullen de spieren ontspannen. De sportgel mag meerdere keren per dag worden aangebracht op de pijnlijke plekken en zal binnen enkele minuten zijn werk doen.

Magnesium sport gel

Magnesium sport gel geeft je immuunsysteem een boost

Sporters hebben meer kans op een verstoorde energie huishouding. Zij verliezen namelijk veel magnesium tijdens het zweten, dit kan zorgen voor een disbalans tussen calcium en magnesium, wat uiteindelijk leidt tot verkramping in de spieren.

Magnesium sport gel biedt de uitkomst,

Magnesium sport gel zorgt ervoor dat het magnesium snel  via de huid wordt aangevuld, breng de magnesium sport gel aan in de cooling down periode

Op het bezwete lichaam. Laat dit 5 a 10 minuten inwerken en stap dan onder de douche.

Magnesium sport gel is de optimale verzorging voor de gebruikt spieren en gewrichten

Magnesium sport gel Ingrediënten

Aqua, 28% magnesiumchloride, 3% dimethylsulfoxide, hydroxypropyl starch phosphate.

Breng direct na het sporten of voor een massage de magnesium sportgel (op de bezwete) huid aan en masseer in. Laat 5 tot 10 minuten inwerken. Spoel desgewenst af. Dit afspoelen is niet noodzakelijk, maar wordt door veel mensen als prettig ervaren.

In geval van spierkramp of stijve spieren direct royaal op gewenste plek aanbrengen. Strek de spieren hierna regelmatig en masseer de olie stevig in op de gespannen spieren. Na enkele minuten zal de kramp verdwijnen en zullen de spieren door middel van de magnesium ontspannen.

Gebruik als prestatiesporter het magnesium sport gel niet vlak voor een intensieve inspanning. Magnesium heeft een ontspannende werking en kan daarom nadelig werken bij intensieve inspanning. Gebruik het echter wel direct na de inspanning, voor een snel herstel.

Magnesium sport gel alternatieven:

Magnesium gel

Magnesium aloe vera gel

Magnesium kristallen