permsal magnesium aloë vera gel

permsal magnesium Aloë Vera Gel

Permsal magnesium Aloë Vera Gel waar is het goed voor?

De krachtige combinatie van permsal magnesium met Aloë Vera gel werkt helend en geneeskrachtig. Het zorgt direct voor ontspannen spieren, hydratatie en het kalmeert de huid. Daarnaast werkt het antibacterieel, pijnstillend, ontstekingsremmend en gaat het huidveroudering tegen. Het doodt schimmels en virussen en bevat vitamine A, C en E.

Permsal magnesium aloë vera gel is bewezen effectief tegen huidproblemen zoals: jeuk, acne, eczeem, huidirritatie, psoriasis én bij insectenbeten en kleine brandwonden. Het helpt daarnaast zonbeschadiging op de huid te genezen.

De permsal magnesium aloë vera gel kan als body- en gezichtsgel gebruikt worden. Het wordt volledig opgenomen en plakt niet

Permsal met magnesium en aloë vera wat doet het voor je lichaam?

De Permsal magnesium met aloë vera werkt helend. Zoek jij een product dat de huid hydrateert en ook jouw spieren ontspant?

 Deze body gel is de perfecte oplossing. Uiteraard kun jij deze body gel kopen. De huid kalmeert direct en werkt daarnaast ook nog pijnstillend en ontstekingsremmend. Deze antibacteriële gel is ook beschikbaar in een tube van 500 ml. 

De voordelen van Permsal magnesium aloë vera gel

De gel van Permsal met aloë vera en magnesium is uitermate geschikt voor het verhelpen van huidproblemen. De permsal magnesium aloë vera gel  is effectief bij de volgende huidproblemen:

  • Jeuk
  • Acne
  • Brandwonden
  • Eczeem
  • Huidirritatie
  • Zonbeschadiging

De magnesium Breng de gel aan op de huid en laat het 10 tot 15 minuten intrekken. Daarna eventueel afspoelen tijdens het douchen. Geschikt voor dagelijks gebruik op lichaam en gezicht.

De gel is geschikt voor een gezichtsmassage en mag op de huid blijven liggen. Dit kan als prettig worden ervaren.

 gel trekt volledig in en plakt niet. Daarnaast helpt de permsal magnesium aloë vera met aloë vera tegen huidveroudering.

Beroepsmatig is permsal magnesium aloë vera gel geschikt voor:

  • Gezichtspakking
  • Body Pakking
  • Massage
  • Plaatselijk behandeling van eczeem

Permsal magnesium aloë vera gel gebruiksaanwijzing:

Breng de gel aan op de huid en laat het 10 tot 15 minuten intrekken. Daarna eventueel afspoelen tijdens het douchen. Geschikt voor dagelijks gebruik op lichaam en gezicht.

De gel is geschikt voor een gezichtsmassage en mag op de huid blijven liggen. Dit kan als prettig worden ervaren.

Permsal magnesium aloë vera gel waar is het van gemaakt:

Permsal magnesium aloë vera gel is gemaakt van de volgende ingredienten 50% Aloe Barbadensis Leaf Extract, 15% Magnesium Chloride, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aqua, Sodium Hydroxide.

Heb je geen interesse in Permsal magnesium aloë vera gel bekijk dan onze andere producten:

Magnesium gel

Magnesium olie

Magnesium kristallen