permsal magnesium body scrub

Permsal magnesium body scrub

permsal magnesium body scrub wat is het waar is het goed voor

permsal magnesium body scrub. Wilt u een extra snelle opname van magnesium en tegelijkertijd een zeer zachte huid, gebruik dan Permsal body scrub. Door de toevoeging van Keltisch zeezout (reinigende werking) komt de heilzame werking van het magnesium nog beter tot zijn recht. Vanwege deze reden worden de 84 mineralen in dit product nog beter opgenomen. Daarnaast resulteert de scrub ook in een zachte huid waardoor het zorgt voor een aangenaam gevoel.

Permsal magnesium body scrub

Permsal magnesium body scrub ontdek de in tense kracht van permsal magnesium boby scrub

Wist je dat magnesium na water en zuurstof onze derde levens behoefte is dan is magnesium op de derde plek in ons lichaam bij opnemen van mineralen?

En dat magnesium het beste via de huid kan worden opgenomen, de magnesium kan via de haarzakjes woden opgenomen via de huid?

Dat veel mensen een magnesiumtekort hebben en met permsal body scrub kan je dat verbeteren met Permsal body scrub?

Permsal magnesium body scrub voordelen

  • Optimale huidopname direct op celniveau
  • Pure magnesiumchloride (concentratie van 31%)
  • Verwijdert dode huidcellen: zijdezachte huid met magnesium
  • Natuurzuiver en ongeraffineerd Keltisch zeezout
  • Rijk aan 84 mineralen: o.a. magnesium, calcium, kalium en zink
  • Zeer zachte huid

Permsal magnesium body scrub bevat de volgende ingrediënten:

Aqua, 31% magnesiumchloride, Keltisch zeezout, hydroxypropyl starch phosphate.

Permsal magnesium body scrub toepassingen en dosering

Permsal magnesium body scrub bestaat uit uitsluitend mineralen uit de zee. Puur natuur met Keltisch zeezout als scrub. Dit is een van de meest natuurlijke scrubs die er te verkrijgen is. Gebruik Permsal magnesium body scrub voor een extra snelle opname van magnesium en tegelijkertijd een heerlijk zachte huid. Met deze scrub verwijder je alle dode huidcellen en creëer je een gezonde, zachte en stralende huid. Voor extra magnesium opname laat je de scrub even inwerken op de huid.

Permsal magnesium body scrub voor pedicure

Permsal magnesium scrub heeft een antibacteriële werking en werkt erg goed tegen voetschimmel. Eveneens helpt het voor een goede doorbloeding en heeft een verzachtende werking op de voeten. Hierdoor is Permsal magnesium scrub een goede toevoeging voor iedere pedicure.

Permsal magnesium body scrub tegen dode huid cellen

Permsal magnesium body scrub verwijdert dode huid cellen en je krijgt een zeer zachte huid en ook een aangenaam gevoel, ervaar een stralende, egale en gezonde huid

Permsal magnesium scrub mini wellness voor thuis

Permsal magnesium scrub is bezig met het maken van een opmars in wellness centra en wordt nu al door vele masseurs, therapeuten, pedicures en sauna centra gebruikt. Maar met de Permsal magnesium scrub kan je ook heel gemakkelijk thuis je eigen mini wellness maken

 

Dit is het verhaal over de Permsal body scrub.De andere producten die worden aanbevolen zijn:

Magnesium olie

Magnesium gel

Magnesium kristallen