Permsal magnesium olie

Permsal magnesium olie

BESCHRIJVING

Permsal magnesium olie 500ml is de grootste verpakking die we aanbieden en wordt gebruikt om een magnesiumtekort tegen te gaan. De permsal magnesium olie kan op het hele lichaam worden aangebracht, maar wordt het snelst opgenomen wanneer je dit op de voeten, buik en oksels doet. Het is wetenschappelijk bewezen dat de opname van permsal magnesium olie aanzienlijk hoger is wanneer dit via de huid gebeurt dan wanneer je magnesium pillen slikt. Dit komt vooral doordat supplementen in pil vorm al voor een groot deel worden afgebroken in je slokdarm en maag. Dit is niet het geval wanneer permsal  magnesium olie via de huid wordt opgenomen. Doordat het hier om een olie gaat kun je de extra magnesiuminname ook nog eens combineren met een heerlijke massage, ideaal dus! Een magnesium tekort kan leiden tot een aantal zaken, zoals:

Vermoeidheid

Hoofdpijn en migraine

Spierkramp, spierpijn of restless legs

Slaapproblemen

Hart- en vaatziekten

Huidproblemen

Reumatische klachten

Stressverschijnselen

Permsal magnesium olie te gebruiken

Wanneer je dagelijks 20 keer sprayt met permsal magnesium olie (10 keer in de ochtend en 10 keer in de avond), zit je al aan ongeveer 200 mg magnesium. Dit is 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en dus een mooie toevoeging aan je dagelijkse magnesiuminname. Met een flesje permsal magnesium olie van 100ml heb je op deze manier al voldoende om twee maanden te gebruiken.

Mocht je de permsal magnesium olie gebruiken tijdens massages, is dit ook perfect te combineren met sporten. Breng hiervoor de magnesiumolie ruim aan en masseer een paar minuten tot de olie bijna is opgenomen. Vervolgens ga je over op een gewone magnesium massage gel, zodat je verder en dieper kunt masseren. Dit zorgt er ook voor dat de permsal magnesium olie verder in de huid trekt.

Permsal MAGNESIUM OLIE 500ML KENMERKEN:

Inhoud: 500ml

Je ontvangt er een flesje van permsal magnesium olie100ml bij, voor onderweg bijvoorbeeld

Rijk aan magnesium 31 procent magnesium chloride

Ideale aanvulling op je dagelijkse magnesium inname

Geschikt voor elk huidtype

Ideaal in combinatie met sporten

Van het merk: Permsal

Permsal magnesium olie ingrediënten:

Water en magnesium chloride

Magnesium is het 4e belangrijkste mineraal wat het menselijk lichaam nodig heeft. Iedere cel, dus ook onze hersencellen hebben magnesium nodig. Iedere dag weer.

Dit mineraal is enorm belangrijk voor een gezond en energiek lichaam. Maar ook het presteren van jouw hersenen en mentaal goed voelen heeft ermee te maken of de balans van dit mineraal voldoende is.

Stress zorgt ervoor dat je magnesium sneller verbruikt

Wil je al onze varianten bekijken?

 Zie dan onze categorie permsal magnesium olie.

Winkel

Magnesium gel

Magnesium kristallen

Magnesium citraat poeder