Permsal vitamine D3

Permsal vitamine D3 wat is het?

Permsal vitamines en mineralen supplement

Permsal vitamine D3 is nodig vooral in de winter en in het voorjaar is het in Nederland niet mogelijk om voldoende natuurlijk vitamine D via Uv-straling op te nemen. Zelfs niet op een onbewolkte winterse dag. Ook ouderdom zorgt ervoor dat onze aanmaak van vitamine D verminderd. Daarom hebben we juist extra behoefte aan permsal vitamine D3.

Waarom is permsal vitamine D3 zo belangrijk:

Permsal vitamine D3 In combinatie met magnesium, hét sleutelmineraal, ondersteunt zodat permsal vitamine D3 nog beter kan worden opgenomen in ons lichaam.

Sterkere botten: Een permsal vitamine D3 supplement kan (zeker bij ouderen) helpen bij het voorkomen van osteoporose, botbreuken en andere fracturen.

Permsal vitamine D3 voor sterkere spieren: Meer permsal vitamine D3 zorgt voor meer spierkracht en kan bij mannen ook de hoeveelheid testosteron (hormoon dat mede zorgt voor spiergroei) verhogen.

Permsal vitamine D3 verlaagd risico op diabetes: Een tekort aan vitamine D verdubbeld het risico op insulineresistentie wat kan leiden tot diabetes type 2. Ook kan voldoende aanvulling van permsal vitamine D3 het risico op diabetes type 1 bij kinderen behoorlijk verlagen.

Verlaagd risico op kanker: Voldoende permsal vitamine D verlaagt de kans op bepaalde vormen van kanker.

Goed voor je hart: Het verlaagt de hoeveelheid triglyceriden in het bloed, stimuleert de bloedcirculatie en verbetert cholesterolwaarden.

Permsal vitamine D3 draagt bij aan een gezond immuunsysteem.

Permsal vitamine D3 bevat 90 capsules per soft gelatine capsule 25 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 IU). In Nederland is dit de hoogste dosering vitamine D3 die als voedingssupplement verkrijgbaar is én van natuurlijk oorsprong.

Permsal vitamine D3 is geschikt voor:

Op het etiket staat daarom de wettelijk verplichte vermelding: ‘dit product bevat hoeveelheden vitamine D die uitsluitend geschikt zijn voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar, zwangere, zogende en personen van 60 jaar en ouder.’ Voor de genoemde kwetsbare groepen ligt de ADH voor vitamine D namelijk hoger dan voor gewone volwassenen. Vandaar dat de wetgever vindt dat dergelijke doseringen alleen voor deze kwetsbare groepen geschikt zijn. Dit product is echter ook geschikt voor mensen die niet tot deze groepen behoren.

Het Voedingscentrum adviseert alle kinderen beneden de leeftijd van 5 jaar om een vitamine-D-supplement te nemen. Dit advies geldt ook voor zwangere, vrouwen die borstvoeding geven, vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar. De Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten.

Permsal vitamine D3 waar bestaat het uit?

Permsal vitamine D3 bestaat uit:
 

Bevat per softgelatinecapsule:

Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg (1000 IE)

Hulpstoffen: gelatine, soja, glycerine.

Permsal vitamine D3 is gegarandeerd vrij van: Maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

De vitamine D is van natuurlijke oorsprong.

Permsal vitamine D3 gebruiken

Dagelijks 1 vitamine D3 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij slikproblemen mag capsule geopend worden.

Mag ik ook andere permsal producten aanbevelen bekijk de winkel,

WINKEL

MAGNESIUM OLIE

MAGNESIUM GEL

MAGNESIUM KRISTALLEN